"За да си успешен, трябва сърцето ти да е в работата и работата да е в сърцето ти."

Томас Джон Уомсън
 

Цветелина Върбанова, кандидат

"Нещото, което ме привлече да кандидатствам точно по тази обява е начинът по който е написана, грабва те още докато не си стигнал края, разбираш, че в нея има нещо необикновено, нещо, което не срещаш в останалите обяви, привлича те за миг и веднага си казваш "тук може да имам късмет". Това беше моята първа мисъл, докато четях, сякаш наистина почувствах, че ще имам късмет и успеха ще е с мен.
И така минаха няколко дни, докато не позвъня телефонът ми и отсреща чух, че съм одобрена - една новина, която дълго чаках и радостта ми бе необяснима с думи, само се усмихвах.... Дългоочакваният ден на въпросното интервю дойде, естествено притиснението ми беше огромно, не знаех дали ще направя добро впечатление, но когато ме посрещна едно момче, член на екипа, и ме покани да се настаня удобно, видях колко приятна, уютна и спокойна обстановка цари в офиса на Ейч Вижън. След това се запозна с мен и моят консултант - Яна Илиева, това е човекът с голямата и широка усмивка, която те кара да се отпуснеш и някак да почувстваш обстановката по-приятелска и добронамерена към самия теб. Впечатлението, което тя ми направи е че искаше да се отпусна, да не се притиснявам, дори в моменти на леко колебание от моя страна, тя не се отдръпна, изчака ме търпеливо и разбра моето притиснение. Много лъчезарен, спокоен и отворен към кандидатите консултант, това е Яна Илиева. С риск да се повторя отново ще кажа, че първото нещо, което ми направи страшно приятно впечатление е обстановката в която попаднах, офис който кипеше от положителна енергия, много "цветно" и жизнено и хора, които искаха да помогнат на кандидати като мен - много притиснени, но въпреки това уверени, че искат да поставят ново начало, а хубавото е че всичко тръгва от тяхната помощ и желание да те накарат да се усмихнеш. Друго нещо, което силно ми направи впечатление, са въпросите, които бях подбрани към мен. Те не бяха обикновенни и клиширани, каквито обикновенно съм чувала на интервюта, по-скоро изненадващи, но не към нещо страшно и сложно, напротив, бяха приятни и някак разкриваха същността на човека, аз лично след това с усмивка си спомнях за тях. И може би, но не на последно място, когато се разделяхме, моят консултант ми потвърди, че каквото и да е решението - положително или не, ще се свърже с мен и ще ме уведоми, което ми направи впечатление на сериозно и професионално поведение - нещо, което повечето консултанти не практикуват и така остава само една загадка за кандидата какво се е случило с неговото представяне.

Не мога да кажа с точност на колко приятели съм споделила за Ейч Вижън и за Right Persons като платформа, но със сигурност не са малко. Толкова удовлетворена се чувствах от резултата, че дълго време говерех само за това. За Яна Илиева мога да споделя само похвали, искренно добро първо впечатление и много приятни спомени. С радост и най-голямо удоволствие няма да спирам да казвам кой ми е помогнал при тази моя реализация и никога няма да забравя помощта от тяхна страна.""