"За да си успешен, трябва сърцето ти да е в работата и работата да е в сърцето ти."

Томас Джон Уомсън
 

Емилия Кичукова, кандидат

Бях на няколко интервюта за работа, но всеки път не можех да покажа какви знания имам и че съм отговорна и съвестна.

С две думи, трудно е за малко по-стеснителен човек като мен да покаже възможностите си в толкова неприятелска обстановка.

Получих покана за интервю от ГФК-България, но след горчивия ми опит бях много скептично настроена. Първото интервю беше тест с различни задачи, бях много щастлива, защото нямаше нужда да говоря, а просто да покажа какво мога :) В офиса на Ейч Вижън, през цялото интервю чувствах Яна Илиева не като служител на работа, а като моя приятелка, която иска да ми помогне. Разбира се, в края на интервюто имаше и по-специфични въпроси, но вече се чувствах в свои води и спокойно можех да разговарям с нея, както и да задавам въпроси, които на повечето интервюта бяха немислими да задам. Яна Илиева направи всичко възможно всички други формалности и подробности да минат спокойно и в удобно за мен време.

Смятам, че отношението на Ейч Вижън към мен и начина, по-който ме предразположиха беше главният фактор, да започна желаната от мен работа в една от най-добрите компании в България. Вече работя тук 7 месеца, сред много приятни хора и имам възможността да се развивам в програмирането. "