"Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers."

Stephen Covey
 

Нестле България

Нестле България е част от Нестле Групата – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота! Като компания номер едно в балансираното хранене и активният начин на живот, марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа позволяват създаването на стойност за нашите потребители, служители и акционери. Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което имате на местно ниво има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех. Нестле е глобална компания с локално присъствие, която силно вярва в децентрализацията. Нестле България оперира с високо ниво на автономност, което ни позволява да действаме бързо в контекста на местната бизнес среда.

Информация за компанията :

Нестле България започва през 1994 г., когато Nestlé закупува най-големия производител на шоколоад и захарни изделия ШЗИ София.
Офисът ни е в гр. София, както и едната ни фабрика (за шоколадови изделия и бисквити). Другата ни фабрика - за сладолед, е в гр. Варна.
Централата на Nestlé е в гр. Веве, Швейцария.
Посланието на Nestlé е " Добра храна, добър живот!"
В България се предлагат над 300 продукта с марката Nestlé.

Брой служители :

Около 1600

Компанията се гордее :

Като хранителна компания Нестле естествено носи огромна отговорност да осигури висок стандарт на качеството на продуктите и тяхната безопасност. В Нестле вярваме в изграждането на силни, устойчиви марки. Марките са източникът на енергия за компанията, а поддържането и изграждането на идентичност на марката е сърцето на бизнеса. Общият брой на марките ни(включително местните такива) достига до няколко хиляди. Ние сме горди от богатото ни разнообразие и знаем, че това, което прави компанията уникална са хората. Това са хората, които споделят нашите вярвания и принципи и които работят последователно, за да задържат Нестле на лидерската ни позиция. Нестле не е безлична компания, продаваща на безлични потребители. Нестле не е само компания за храни и напитки, а е „човешка” компания, която предоставя отговор на индивидуалните нужди на хората. Ние вярваме във вдъхновяването на другите и подобряването на благосъстоянието, като започваме от нашите служители. Затова ние поставяме хората си преди системите и честността преди всичко. Нашите ценности оформят стандартите, които очакваме да достигнат служителите ни, и преживяването, което предлагаме на потребителите си.

Обобщен профил на идеалният кандидат :

Трябва да си ентусиазиран и да обичаш предизвикателствата, да имаш интерес за водене на проекти и работа с хора, да имаш отлични комуникационни умения и да се вълнуваш за бъдещето. Въздействието, което оказваме на местно ниво, има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които реализираме днес, могат да оформят бъдещето ни. Да успееш в такава среда означава да споделяш нашето чувство за отговорност към всеки живот, който повлияваме и подобряваме. Ние подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Трябва да поемеш отговорност за собственото си бъдеще, оставайки отворен за нови перспективи и споделяйки нашата отдаденост към изключително представяне и качество във всичко, което правим.

Видео представяне на компанията :

Employer Value Proposition/Инвестиция в хората :

Ясни очаквания към всеки служител
Ключови показатели за ефективност
Структурирана програма за въвеждане
Програми за развитие и обучение
Система за оценка на представянето
Процедури- целеполагане / за постигане на цели...
Кариерно планиране
Система за управление на таланти
Гъвкав пакет на възнаграждение
Проучване на ангажираността
Ние вярваме в дългосрочното кариерно развитие и осъзнаваме, че хората се нуждаят от предизвикателства и мотивация, за да развиват и достигнат своя потенциал. Затова ние предоставяме възможности във всички сфери на бизнеса.