"Always treat your employees exactly as you want them to treat your best customers."

Stephen Covey

Нестле България

Нестле България е част от Нестле Групата – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота! Като компания номер едно в балансираното хранене и активният начин на живот, марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа позволяват създаването на стойност за нашите потребители, служители и акционери. Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което имате на местно ниво има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех. Нестле е глобална компания с локално присъствие, която силно вярва в децентрализацията. Нестле България оперира с високо ниво на автономност, което ни позволява да действаме бързо в контекста на местната бизнес среда.

"Каменица" АД

Каменица” АД е водеща пивоварна компания в България, част от групата компании StarBev Group, контролирани от фонда за частни инвестиции CVC Capital Partners. "Каменица” АД е единствената българска компания, която съчетава трите пивоварни традиции - белгийската, немската и чешката. Портфолиото й включва както местните марки Каменица, Астика, Бургаско пиво, Славена, така и водещите световни марки Stella Artois, Beck’s и Staropramen. Компанията оперира с две пивоварни - в Пловдив и Хасково. Общият брой на заетите в дружеството възлиза на около 680 работници и служители и с това компанията е и най-големият работодател в бирената индустрия. За последните четири години „Каменица” АД е инвестирала повече от 68 млн. лева, по-голямата част от които са вложени в пивоварните в Хасково и Пловдив. На 03.04. 2012 беше обявена сделка между CVC Capital Partners и Molson Coors, чрез която инвестиционния фонд продава операциите на StarBev Group на Molson Coors Brewing Company. Сделката по придобиването на StarBev от Molson Coors е предмет на предстоящо одобрение от европейските органи по защита на конкуренцията, която се очаква да приключи окончателно през второто тримесечие на 2012 г.

Алианц Банк България

Алианц Банк България е дружество от групата Алианц България Холдинг - част от Allianz SE – европейски лидер в застраховането и финансовите услуги. Компанията има 122-годишна история и високи стандарти както по отношение обслужването на своите клиенти, така и към служителите. Алианц Банк България е универсална търговска банка с пълен лиценз за извършване на банкови и финансови операции. Кредитният рейтинг на Алианц Банк България, определен от агенция Fitch е BBB+/Стабилна перспектива, считано от 24 ноември 2011 г. Стратегическата цел на Алианц Банк България е увеличаване на клиентската база. Политиката на банката е насочена към предлагане на атрактивни продукти за граждани и домакинства. В сегмента корпоративно банкиране приоритетно е финансирането на малките и средни предприятия. Банката работи активно по програми, субсидирани от ЕС и ”Фонд Земеделие”.

АД „ВИКТОРИЯ”

Вече 10 ГОДИНИ Застрахователно АД „ВИКТОРИЯ” е ПРИЯТЕЛЯТ ДО ТЕБ. Посветени на стремежа си винаги да бъдем в крак с тенденциите на пазара, внимателно проучваме нуждите на клиентите ни, за да отговорим изцяло на потребностите им. За нас успешния бизнес се изразява не просто в добре свършената работа и постигнатата норма на печалба, а в усмивките на доволните клиенти и удовлетвореността на служителите ни. Черпейки опит и практики за бизнеса от успешното ни партньорство с колетите от FATA Assicurazioni Danni S.P.A.- Италия, ние внасяме иновации на Българският застрахователен пазар. Вярваме, че колкото една услуга е по-комплексна, толкова повече нови клиенти бихме спечелили, и именно затова предлагаме този подход. Всеки ден доказваме, че печелим доверие, спазвайки нашите обещания и така вече 10 години Застрахователно АД „ВИКТОРИЯ” осигурява спокойствие на мечтите Ви.

УНИКА

Застрахователните компании „УНИКА” АД и "УНИКА Живот" АД са част от УНИКА Груп Австрия, носител на повече от 150 години опит и традиции в застраховането. Това е компанията, която се ползва с най-голямо доверие в Австрия и е една от водещите застрахователни групи в Централна и Източна Европа. Българската застрахователна компания е основана през 1992 г. под името „Витоша”, а през март 2007 г. е официално преименувана на УНИКА. За последните три години УНИКА е сред най-динамично развиващите се застрахователи в България, като бележи ръст в двуцифрено изражение и значително изпреварва пазара. Централният офис на компаниите се намира в София, продажбите и обслужването на клиенти се осъществяват чрез добре развита търговска мрежа, която покрива територията на цялата страна чрез собствени офиси, ексклузивни партньори, застрахователни брокери и агенти.